Kerstpakketten

Laat jouw waardering voor je werknemers en relaties blijken met een cadeaupakket.

Een kerstpakket of relatiegeschenk is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Het (op maat) samenstellen van een kerstpakket of relatiegeschenk is onze specialiteit en daar helpen wij je graag bij. 

Zo is er te kiezen uit een geselecteerd aantal standaard pakketten, maar kunnen we je ook helpen om een meer persoonlijke ’touch’ te geven aan het pakket. Er geldt bij ons  geen minimale afname, dus zelfs één pakket is mogelijk. Vraag gerust naar onze mogelijkheden en voorwaarden. 

Kerst pakket team bestaande uit vijf personen; v.l.n.r. Christ, Ellen, Jacinta, Caroline, en Peter

Meerdere geefmomenten

Niet alleen voor een kerstpakket, maar ook voor geefmomenten door het jaar heen kan je bij ons terecht. Denk hierbij aan een borrelpakket om het behalen van een jubileum of target te vieren, een Paaspakket, zomerpakket, een bedankje voor iemand die zich heeft ingezet voor jouw bedrijf, of giveaways en goodiebags.

Wij begrijpen ook dat een traditioneel pakket in een doos niet voor al die momenten de passende waardering overbrengt. Daarom kan je ook voor luxere geschenkverpakkingen, keuze-cadeau concepten, gepersonaliseerde producten, brievenbuspakketjes en markten bij ons terecht. Heb je een ander idee? Wij denken graag met je mee!

Kom vrijblijvend langs

Tijdens een afspraak in onze sfeervolle showroom nemen we de tijd voor je om samen leuke ideeën op te doen. Hier vind je een assortiment van ruim 3500 artikelen die ieder jaar met zorg worden geselecteerd. Genoeg variatie voor elk budget, thema en elke wens. 

Bij het samenstellen begeleiden onze ervaren medewerkers je om ervoor te zorgen dat jouw blijk van waardering volledig tot zijn recht komt. Wij kijken samen met jou wat het best past bij jouw medewerkers of relaties.

Beleving, binding, waardering en een warm gevoel: dat is waar het bij het (kerst)geschenk allemaal om draait. In onze inspiratiebrochure vind je een tal van geselecteerde pakketten waaruit ook een keuze gemaakt kan worden. 

Kerstpakketten Showroom Berendhaus

Benieuwd naar meer?

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom en stel je eigen pakket samen naar eigen budget. We adviseren je graag met onze jarenlange ervaring.