Kerstpakketten

Laat jouw waardering voor je werknemers en relaties blijken met een cadeaupakket.

Een kerstpakket of relatiegeschenk is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. De voorpret van het (op maat) samenstellen, het vinden van je persoonlijke ‘touch’ en de spanning over de reactie van de ontvanger. 

Het samenstellen van een kerstpakket of relatiegeschenk is onze specialiteit en daar helpen wij je graag bij. Of je nu kiest uit de 60 standaard pakketten of zelf je pakket samenstelt: er geldt bij ons geen minimale afname. Zelfs één pakket is dus mogelijk. Vraag gerust naar onze mogelijkheden en voorwaarden. Hierdoor kan jouw verwenpakket naar eigen inzicht en budget worden samengesteld of zelfs gepersonaliseerd worden per afdeling.

Meerdere geefmomenten

Niet alleen voor een kerstpakket, maar ook voor geefmomenten door het jaar heen kan je bij ons terecht. Denk hierbij aan een borrelpakket om het behalen van een jubileum of target te vieren, een Paaspakket, een bedankje voor iemand die zich heeft ingezet voor jouw bedrijf, of giveaways en goodiebags.

Wij begrijpen ook dat een traditioneel pakket in een doos niet voor al die momenten de passende waardering overbrengt. Daarom kan je ook voor luxere geschenkverpakkingen, keuze-cadeau concepten, gepersonaliseerde producten, brievenbuspakketjes, en markten bij ons terecht. Heb je een ander idee? Wij denken graag met je mee!

Kom vrijblijvend langs

Tijdens een afspraak in onze met zorg ingerichte showroom kan je rustig de tijd nemen om ideeën op te doen. Daar zie je de ruim 3500 artikelen in ons assortiment die ieder jaar met zorg worden geselecteerd. Genoeg variatie voor elk budget, thema, en elke wens. 

Bij het samenstellen begeleiden onze ervaren medewerkers je om ervoor te zorgen dat jouw blijk van waardering volledig tot zijn recht komt. Wij kijken samen met jou wat het best past bij jouw medewerkers of relatie.

Beleving, binding, waardering en een warm gevoel: dat is waar het bij het (kerst)geschenk allemaal om draait. Deze inspiratiebrochure biedt je een uitgelezen mogelijkheid het ideale kerstpakket of relatiegeschenk te vinden als waardering voor je medewerkers en/of relaties.

Benieuwd naar meer?

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom en stel je eigen pakket samen naar eigen budget. We adviseren je graag met onze jarenlange ervaring.