Horeca

Als horeca-eigenaar weet je als geen ander hoe belangrijk een betrouwbare leverancier voor al jouw eet- en drink benodigdheden is. Of je nou een restaurant, café of een cafetaria hebt, bij ons ben je aan het juiste adres.

In plaats van meerdere keren naar verschillende winkels te moeten gaan om alles te halen wat je nodig hebt, kan je bij ons alles op één plek bestellen en het uiteraard laten bezorgen. Dit bespaart tijd en moeite, zodat jij je kan concentreren op wat echt belangrijk is – het runnen van jouw horeca bedrijf.

Naast het benodigde eten en drinken kunnen wij nog veel meer voor jou betekenen, een echte totaalleverancier dus. Denk bijvoorbeeld aan non-food artikelen, zoals disposables, glaswerk, schoonmaakartikelen en nog veel meer. Wij denken met je mee en leveren maatwerk.

Horeca leverancier Berendhaus in de Achterhoek

Alles op één plek!

Dit alles doen wij uiteraard met een vleugje Achterhoekse trots en nuchterheid. Dit vertaald zich bijvoorbeeld in ons groeiende assortiment in lokale producten zoals verschillende bieren en gedistilleerd.

Wij vinden het belangrijk om een goede relatie te hebben met onze klanten en samen de toekomst in te gaan. Op ons kan je rekenen om er alles aan te doen om aan jouw wensen te voldoen. Hierdoor kan jij jouw horecagelegenheid naar een hoger niveau tillen met succes op lange termijn.

Til jouw horecagelegenheid naar een hoger niveau!

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak.