Evenementenservice

Of het nou gaat om een bedrijfsfeest of kermis, Berendhaus Groep is gespecialiseerd in het verzorgen van alles wat nodig is om van jouw evenement een groot succes te maken! 

Dankzij de jarenlange ervaring van de Berendhaus Groep kunnen wij je vakkundig adviseren bij evenementen van alle soorten en maten. Veel van onze mensen zitten of zaten zelf ook in een evenementenorganisatie. Daarnaast leveren wij al jaren alle benodigdheden om van evenementen een succes te maken. Hierdoor begrijpen wij namelijk goed wat er allemaal bij de organisatie van een evenement komt kijken op zowel organisatorisch als catering gebied. 

Wij hebben een groot assortiment evenementenmateriaal te huur, zodat je niet zelf alles hoeft aan te schaffen voor die ene keer in het jaar. Denk bijvoorbeeld aan mobiele cafés, statafels, friteuses, parasols, en koffiezetapparatuur, maar ook, servies en tafelrokken.

Naast het benodigde materiaal en de aankleding zijn wij ook graag jouw partner in het aanleveren van het drinken en eten. En kunnen we meedenken om van jouw evenement van a tot z een succes te maken.

"Maak jouw evenement van a tot z een groot succes!"

Wij denken graag met je mee!

Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak voor het begeleiden en/of inhuren van evenementenmateriaal en de daarbij behorende goederen.