contact

 

 

Berendhaus Groep
Silvoldseweg 55
7061 DM Terborg
Tel 0315 327000 
info@berendhaus.nl

Ga naar de berendhaus facebook pagina Ga naar de berendhaus twitter pagina

 

 

 

Kerstpakketwinkel.nl (showroom)
Silvoldseweg 35
7061 DL Terborg
Tel 0315 327000 
kerstpakketwinkel@berendhaus.nl
www.kerstpakketwinkel.nl

 

Routebeschrijving

Ster-Inkoop

 

De Berendhaus Groep is aangesloten bij de Ster in- en verkooporganisatie. Subliem is het huismerk van Ster. Links kunt u in het submenu onder subliem kiezen uit een aantal productgroepen met per groep de verkrijgbare artikelen.

 

De kracht van gezamenlijk inkopen

De Ster is een in- en verkooporganisatie voor zelfstandige groothandels in de horeca en retailbranche. Ondernemingen met een breed en compleet assortiment voor horeca, bedrijven, instellingen en grootverbruik, op het gebied van dranken, food, non-food, koel- & diepvriesproducten. 

Het hoofddoel van de Ster is het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met leden en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen en goede handelscondities als resultaat.

Alle producten onder het merk Subliem worden uitsluitend geproduceerd door geselecteerde fabrikanten die werken volgens de ISO en HCCP normen. Subliem producten voldoen hiermee aan de hoogste kwaliteitseisen. Het complete Subliem pakket wordt landelijk ondersteund en tegen concurrerende prijzen aangeboden. Verder mag u twaalf maal per jaar onze Subliem folder verwachten met scherpe aanbiedingen en actuele marktinformatie.
 

© 2011 Berendhaus Groep | webdesign Voskotan Webservices