contact

 

 

Berendhaus Groep
Silvoldseweg 55
7061 DM Terborg
Tel 0315 327000 
info@berendhaus.nl

Ga naar de berendhaus facebook pagina Ga naar de berendhaus twitter pagina

 

 

 

Kerstpakketwinkel.nl (showroom)
Silvoldseweg 35
7061 DL Terborg
Tel 0315 327000 
kerstpakketwinkel@berendhaus.nl
www.kerstpakketwinkel.nl

 

Routebeschrijving

Kerstpakketten

 

Verwennen.
Wat is er nu plezieriger dan uw medewerkers of relatie te verwennen met een prachtig kerstpakket of relatiegeschenk. Zeker nu in de huidige hectische tijd . Uw blijk van waardering voor de relatie die je met elkaar hebt, of de inzet van uw medewerker, wordt dan nog meer op prijs gesteld.

Stel zelf uw pakket samen.
Onze speciale website www.kerstpakketwinkel.nl toont u tal van inspirerende verwenpakketten en relatiegeschenken, die met zorg zijn samengesteld. Neem rustig de tijd om ideeën op te doen of uw keuze te maken. Kijk wat het best past bij uw medewerker of relatie. En er zijn veel mogelijkheden. In onze showroom hebben we ruim 3.500 producten voor u gepresenteerd. Hierdoor kunt u ook uw verwenpakket naar eigen inzicht en budget samenstellen. Wij helpen u daar graag bij en staan u met advies terzijde. Maak een afspraak zodat we voldoende tijd kunnen reserveren om samen met u uw ultieme verwenpakket samen te stellen.

(Onderstaand: een kijkje in onze vernieuwde showroom; met keus uit ruim 3.500 artikelen voor het samenstellen van je eigen kerstpakket.)

showroom-1.JPG
showroom-2.JPG
showroom-4.JPG

 

 

 

Maatschappelijk verantwoord. 
Onze maatschappelijke betrokkenheid vindt je zowel terug binnen ons totaal assortiment als in de standaardpakketten. Naast duurzame producten en biologische producten vindt je ook artikelen van diverse goede doelen zoals bijvoorbeeld de voedselbank, Voor de verpakking kun je specifiek kiezen voor klimaat neutrale dozen. Met de kerstgedacht in ons hoofd werken we zo samen aan een betere wereld voor iedereen.

Online bestellen. .
Voor het volledige assortiment klikt u op www.kerstpakketwinkel.nl. Hier kunt u online bestellen. Als u zelf een kerstpakket wilt samenstellen kunt u via de hier boven vernoemde site ook een afspraak maken. Of bel gewoon naar 0315-327000.

Een aantal voorbeelden van kerstpakketten. Voor meer info: ga naar www.kerstpakketwinkel.nl 

pakket6.jpg
pakket28.jpg
pakket4.jpg
pakket12.jpg
pakket13.jpg
pakket15.jpg
© 2011 Berendhaus Groep | webdesign Voskotan Webservices