contact

 

 

Berendhaus Groep
Silvoldseweg 55
7061 DM Terborg
Tel 0315 327000 
info@berendhaus.nl

Ga naar de berendhaus facebook pagina Ga naar de berendhaus twitter pagina

 

 

 

Kerstpakketwinkel.nl (showroom)
Silvoldseweg 35
7061 DL Terborg
Tel 0315 327000 
kerstpakketwinkel@berendhaus.nl
www.kerstpakketwinkel.nl

 

Routebeschrijving

Wat doen we?

De Berendhaus Groep is leverancier voor horeca, bedrijven, instellingen, grootverbruik en evenementen. Het leveringsscala omvat: dranken, food, non-food, koel- en diepvriesproducten.. In 2020 viert de Berendhaus Groep haar 100e verjaardag.

Folder

Wij geven geregeld een digitale folder uit. Hier staan de aanbiedingen en acties van de komende weken in. U kunt deze folder online bekijken, printen of downloaden. Ook vindt u hier informatie die voor u belangrijk zou kunnen zijn.
 

Kerstpakketten

Berendhaus_Groep-kerstbrochure_DIGITAAL_2022_cover.jpg

Verwennen.
Wat is er nu plezieriger dan uw medewerkers of relatie te verwennen met een prachtig kerstpakket of relatiegeschenk. Zeker nu. Uw blijk van waardering voor de relatie die je met elkaar hebt, of de inzet van uw medewerker, wordt dan nog meer op prijs gesteld.

Stel zelf uw pakket samen.
Onze speciale website www.kerstpakketwinkel.nl toont u tal van inspirerende kerstpakketten en relatiegeschenken, die met zorg zijn samengesteld. Neem rustig de tijd om ideeën op te doen en uw keuze te maken. Kijk wat het best past bij uw medewerker of relatie. En er zijn veel mogelijkheden. In onze schitterende, deel vernieuwde, showroom hebben we ruim 3.500 producten voor u gepresenteerd. Hierdoor kunt u ook uw pakket naar eigen inzicht en budget samenstellen. Wij helpen u daar graag bij en staan u met advies terzijde. Maak snel een afspraak zodat we voldoende tijd kunnen reserveren om samen met u het perfecte kerstpakket kunnen samenstellen.

Lees verder...
© 2011 Berendhaus Groep | Beter vindbaar en webdesign Voskotan Webservices