contact

 

 

Berendhaus Groep
Silvoldseweg 55
7061 DM Terborg
Tel 0315 327000 
info@berendhaus.nl

Ga naar de berendhaus facebook pagina Ga naar de berendhaus twitter pagina

 

 

 

Kerstpakketwinkel.nl (showroom)
Silvoldseweg 35
7061 DL Terborg
Tel 0315 327000 
kerstpakketwinkel@berendhaus.nl
www.kerstpakketwinkel.nl

 

Routebeschrijving

Evenementenservice

 

Evenementen, iedereen kent het en elk jaar komen er weer nieuwe evenementen & festivallen bij. Evenementen voor kinderen, evenementen voor jongeren , evenementen voor ouderen en evenementen voor iedereen. De Berendhaus Groep is gespecialiseerd in het verzorgen van al uw benodigdheden om van uw evenement een groot succes te maken. Uw evenement(en) blijven lang in de gedachten van de bezoekers en ze zullen er veel over na praten. En dat is toch wat u wel wilt?

Verhuur
De Berendhaus Groep heeft een groot assortiment evenementenmaterieel wat ingehuurd kan worden. Wij leveren o.a.: mobiele cafés, mobiele tapbuffetten, losse buffetten, losse bierkoelers, statafels, terrasstoelen, terrastafels, parasols, koffiezetapparatuur, friteuses, glaswerk, porselein, koelkasten, diepvrieskisten en koelaanhangwagens. De professionele tapinstallaties worden bij elke verhuur grondig gereinigd middels een door de HACCP voorgeschreven reiniging procedé.

Reservering
Er worden steeds meer evenementen e.d. georganiseerd. Er komt dus meer vraag naar het verhuurmateriaal van de Berendhaus Groep. Daarom is het noodzakelijk uw evenement(en) tijdig aan de Berendhaus Groep door te geven zodat het een en ander al ruim van te voren gereserveerd zijn. Reserveringen van 1 jaar in het voren komen steeds vaker voor, dus wees niet te laat met het doorgeven van de door u gewenste verhuurmaterialen.

Advies
Dankzij de jarenlange ervaring van de Berendhaus Groep kunnen wij u deskundig adviseren bij evenementen. Uiteraard rekening houdend met uw speciale omstandigheden. Wij weten namelijk heel goed wat er bij de organisatie van een evenement komt kijken op zowel organisatorisch als catering gebied. Belt u dus gerust met de Berendhaus Groep voor het maken van een afspraak voor het begeleiden en/of inhuren van evenementenmateriaal en de daarbij behorende goederen.
 
Verhuurfaciliteiten

Mobiele bufetten Koelkasten Statafels
Snelkoelers Diepvrieskisten Terrasmeubilair
Tapwagens Koffiezet apparaten Glaswerk
Koelwagens Bierbomen Servies
krombacher tapwagen.jpg
heineken mobiele bar.jpg
koelwagen.jpg
plastic bierglazen.jpg
douwe egberts caffeetesse.jpg
diepvrieskist.jpg
snelkoeler.jpg
statafel.jpg
© 2011 Berendhaus Groep | webdesign Voskotan Webservices