Grootverbruik

Als het gaat om het runnen van een bedrijf of het beheren van een sportaccommodatie zijn er tal van dingen die belangrijk zijn. Een constante voorraad van koffie, thee, sportdrank en snacks is misschien niet iets wat prioriteit heeft. Toch is het erg belangrijk voor de beleving van jouw werknemers en of bezoekers.

In plaats van meerdere keren naar verschillende winkels te moeten gaan om alles wat je nodig hebt te kopen, kan je alles op één plek bestellen en het op jouw locatie laten bezorgen. Dit kan veel tijd, moeite en frustratie schelen, zodat jij je kan concentreren op wat echt belangrijk is – het runnen van jouw bedrijf of sportclub.

Wij helpen je aan koffiezetapparaten friteuses schoonmaakartikelen disposables servies

Naast het benodigde eten en drinken kunnen wij nog veel meer voor jou betekenen, een echte totaalleverancier dus. Denk bijvoorbeeld aan een koffiezetapparaat, friteuse, schoonmaakartikelen, disposables of servies. Wij denken met jou mee en leveren maatwerk.

Wij vinden het belangrijk om een goede relatie te hebben met onze klanten en samen de toekomst in te gaan. Op ons kan je rekenen om er alles aan te doen om aan jouw wensen te voldoen. Hierdoor kan jij jouw gasten en of werknemers zich welkom laten voelen.

Wij denken graag met je mee!

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak.